Чи втратив чинність обов’язковий мінімальний перелік досліджень сировини, продукції тваринного та рослинного походження, комбікормової сировини, комбікормів, вітамінних препаратів тощо? Чим керуватись у разі нормування паразитологічних показників у рибі мороженій, соленій?

На запитання відповідає
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)
Сьогодні чинними є Державні санітарні правила і норми для підприємств і суден, що виробляють продукцію з риби та інших водних живих ресурсів, затверджені наказом Міністерства охорони здоров’я України від 06.05.2003 № 197.…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу