Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
11.01.2022
Сертифікація на сучасному етапі розвитку ринкових відносин
Людмила Аксьонова,
кандидат технічних наук, консультант із систем управління

Для того, щоб переконатися в тім, що продукт або виконана послуга «зроблені вірно», треба знати, яким вимогам вони повинні відповідати і у який спосіб можливо одержати достовірні докази цієї відповідності. Загальновизнаним способом такого доказу служить сертифікація.

    

Визначення терміна

Сертифікація (від лат. sertifico) означає підтверджую, засвідчую, що «зроблено правильно». Сертифікація на сучасному етапі розвитку ринкових відносин вважається основним достовірним способом незалежної оцінки відповідності продукції, процесів і послуг заданим вимогам, який…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ