Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
05.11.2025

Санітарно-хімічні показники для ПЕТ-тари

1. Загальна міграція речовин

  • Показник: Загальна міграція (Total Migration).

  • Норма: ≤ 10 мг/дм² або ≤ 60 мг/кг продукту.

  • Суть: характеризує сумарний вихід усіх летких і нелетких речовин із матеріалу в модельне середовище (воду, 3 % оцтову кислоту, 10 % етанол, ізооктан).

  • Мета: перевірити, що загальна кількість сполук, які переходять у напій, не перевищує допустимого рівня.

2. Специфічна міграція окремих речовин (SMR – Specific Migration)

Перевіряються речовини, які можуть виділятися з ПЕТ під дією температури, тиску, кислотності чи алкоголю в напої.

Речовина…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ