Зразок заповнення
13.12.2023
Анкета визначення рівня культури безпечності харчових продуктів
Ця анонімна анкета дає можливість оцінити рівень культури безпечності харчових продуктів на робочому місці. Оскільки Ви працюєте у сфері виробництва харчових продуктів, тому дуже важлива Ваша думка. Будь ласка, знайдіть трохи часу, щоб заповнити це опитування, щоб повідомити нам, що Ви думаєте про практики безпечності харчових продуктів на Вашому робочому місці.
Будь ласка, прочитайте кожне твердження щодо практики безпечності харчових продуктів на Вашому робочому…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
19.03.2024
Протокол нагляду за шкідниками
04.03.2024
Акт дегустації
04.03.2024
Дегустаційний лист оцінювання
22.02.2024
Журнал навчання персоналу