Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
13.12.2023

Анкета визначення рівня культури безпечності харчових продуктів

Ця анонімна анкета дає можливість оцінити рівень культури безпечності харчових продуктів на робочому місці. Оскільки Ви працюєте у сфері виробництва харчових продуктів, тому дуже важлива Ваша думка. Будь ласка, знайдіть трохи часу, щоб заповнити це опитування, щоб повідомити нам, що Ви думаєте про практики безпечності харчових продуктів на Вашому робочому місці.

Будь ласка, прочитайте кожне твердження щодо практики безпечності харчових продуктів на Вашому робочому…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ