Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім
Зразок заповнення
14.09.2021

Анкета визначення рівня культури безпечності харчових продуктів

Ця анонімна анкета дає можливість оцінити рівень культури безпечності харчових продуктів на робочому місці. Оскільки, Ви працюєте у сфері виробництва харчових продуктів, тому дуже важлива Ваша думка. Будь ласка, знайдіть трохи часу, щоб заповнити це опитування, щоб повідомити нам, що ви думаєте про практики безпечності харчових продуктів на Вашому робочому місці.

Будь ласка, прочитайте кожне твердження щодо практики безпечності харчових продуктів на вашому робочому місці та…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ