Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Допоможіть розібратись із встановленням показників якості та безпеки на ароматизатори:

  1. Які саме показники по мікробіології потрібно контролювати? Які норми? Та згідно з яким Законом/НД/Регламентом?
  2. Які показники та їхні норми по важких металах? Та згідно з яким Законом/НД/Регламентом? 
  3. Якщо постачальник вказує в специфікації в складі ароматизатора «Рослинна олія», то чи обов'язково вказувати, яка саме олія? 
  4. Чи зобов'язаний постачальник/виробник надавати рекомендоване дозування ароматизатора?
На запитання відповідає
Марина Рибченко,
юрист компанії коворкінг «Генератор» ТОВ «Генератор 193»

1–2. Затверджені Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 08.01.2024 № 45 Вимоги до харчових ароматизаторів визначають загальні умови використання харчових ароматизаторів та харчових інгредієнтів із ароматичними властивостями у та/або на харчових продуктах, та…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ