Допоможіть розібратись із встановленням показників якості та безпеки на ароматизатори:
- Які саме показники по мікробіології потрібно контролювати? Які норми? Та згідно з яким Законом/НД/Регламентом?
- Які показники та їхні норми по важких металах? Та згідно з яким Законом/НД/Регламентом?
- Якщо постачальник вказує в специфікації в складі ароматизатора «Рослинна олія», то чи обов'язково вказувати, яка саме олія?
- Чи зобов'язаний постачальник/виробник надавати рекомендоване дозування ароматизатора?
На запитання відповідає
Марина Рибченко,
юрист компанії коворкінг «Генератор» ТОВ «Генератор 193»
1–2. Затверджені Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 08.01.2024 № 45 Вимоги до харчових ароматизаторів визначають загальні умови використання харчових ароматизаторів та харчових інгредієнтів із ароматичними властивостями у та/або на харчових продуктах, та…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу