Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Рибопереробне підприємство планує експортувати свою продукцію у країни Європейського Союзу. З чого слід починати? Які дозвільні документи потрібні? Можливо, є порядок експорту до ЄС?

На запитання відповідає
Євгенія Литвинова,
засновник Клубу експортерів України

Для того, щоб експортувати продукцію до ЄС, потрібно, щоб виробнича потужність була внесена до відповідного реєстру. З реєстром авторизованих компаній можна ознайомитись за посиланням.

З переліком реєстрів різних країн світу можна ознайомитись за посиланням.


Щоб бути внесеним у перелік…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ