Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи є оновлена редакція "Санітарних правил для підприємств м'ясної промисловості України" від  27.03.1985 р. № 3238-85?

На запитання відповідає
Іван Гілецький,
міжнародний провідний фахівець з розробки і впровадження систем безпеки харчової продукції HACCP, ISO 22000-2018, міжнародний аудитор

Вказані  "Санітарні правила для підприємств м'ясної промисловості України" від  27.03.1985 р. № 3238-85 вже більш як чотири роки не дійсні. 

Оновленої редакції немає і найближчим часом не передбачається. Рекомендую використовувати Міжнародні стандарти і правила, що розміщені за посиланням.…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ