Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім

Чи потрібно проводити оцінювання та аналіз постачальників не тільки сировини (для елеваторів – зерна), а й постачальників обладнання, виробничого інвентарю тощо? Елеватор не сертифіковано. Впроваджуємо СУБХП згідно з наказом від 01.10.2012 № 590.

На запитання відповідає
Алла Копусь,
менеджер систем якості