Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім

Які вимоги до маркування харчової продукції на період воєнного стану?

На запитання відповідає
Андрій Гевко,
партнер, адвокат юридичної фірми "Bargen"

Перелік обов’язкової інформації, яка має бути зазначена при маркуванні харчової продукції. визначено в ст. 6 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Водночас на період воєнного стану Уряд спростив вимоги до маркування та прийняв постанови № 186 від 03.03.2022 та №234…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ