Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім
Останні новини
08.06.2021
В Україні пом'якшили карантинні обмеження

Відтепер у «жовтій» карантинній зоні дозволено проводити будь-які масові заходи з наповненістю менш ніж 1 особа на 4 кв. м або не більше ніж дві третини місць.

Ці обмеження не застосовуються, якщо в учасників є негативні тести на COVID-19 чи документи, які підтверджують отримання повного курсу вакцинації проти коронавірусної хвороби.

Також дозволяється приймання відвідувачів у кінотеатрах та інших закладах культури з наповненістю не більше ніж дві третини або 50% (залежно від принципів розміщення). Відновлюється робота дискотек і нічних клубів, готелів, кемпінгів та хостелів. Кафе і ресторани можуть працювати цілодобово та проводити святкові заходи.

Водночас при перетині кордону України іноземці повинні мати поліс страхування та негативний ПЛР-тест на COVID-19 чи експрес-тест на антиген або надати документ, що підтверджує повний курс вакцинації проти коронавірусної хвороби.

Джерело: Міністерство охорони здоров’я України