01.04.2021
Ухвалено нову редакцію Регламенту максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах
Зміни до документа внесено відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 22.05.2020 № 1238, які лише 04.02.2021, крім п. 2 розділу IV та розділу VIII додатка до ДСанПіН, набрали чинності.
Важливо
Ці ДСанПіН є обов’язковими для всіх операторів ринку харчових продуктів, які здійснюють:
- первинне виробництво;
- виробництво;
- реалізацію та/або обіг харчових продуктів, зазначених у Максимально допустимих рівнях окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах згідно з додатком до цих ДСанПіН.
Джерело: Міністерство охорони здоров’я України