Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
01.04.2021
Ухвалено нову редакцію Регламенту максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах

Зміни до документа внесено відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 22.05.2020 № 1238, які лише 04.02.2021, крім п. 2 розділу IV та розділу VIII додатка до ДСанПіН, набрали чинності.

Важливо

Ці ДСанПіН є обов’язковими для всіх операторів ринку харчових продуктів, які здійснюють:

  • первинне виробництво;
  • виробництво;
  • реалізацію та/або обіг харчових продуктів, зазначених у Максимально допустимих рівнях окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах згідно з додатком до цих ДСанПіН.
Джерело: Міністерство охорони здоров’я України