Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
11.08.2022
Валідація та верифікація ефективності технологічних процесів на виробництві за принципами НАССР
Сергій Чорний,
кандидат ветеринарних наук, штатний аудитор ТОВ «ДКС Сертифік Україна»

Під час розробки і впровадження системи менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) на підприємстві та її функціонування превалююча кількість спеціалістів стикається з питаннями: «Що то таке валідація та верифікація? В чому між ними різниця? Як їх реалізувати та оформити?»

 

Аналіз нормотворчих актів

За Законом про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти валідація – перевірка і забезпечення об’єктивних доказів того, що план виконання дій будь-якого виду, у тому числі визначений нормативно-правовим актом, нормативним актом,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ