Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
02.08.2022
Фальсифікація продукції, зумовлена економічними мотивами: як запобігти шахрайству з продуктами харчування
Владислав Веремеєнко,
Голова Асоціації з інтеграції НАССР, громадський діяч, провідний експерт із питань впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР

Харчова промисловість розглядає безпеку своєї продукції як одне з основних завдань. Протягом багатьох років промисловість і регулюючі органи працюють над розробкою законодавства для створення систем управління безпечністю харчової продукції, в результаті чого масштабні спалахи харчових отруєнь будуть зведені до мінімуму. Дані програми, як правило, засновані на прийнятих в усьому світі принципах аналізу небезпек і критичних контрольних точок (HACCP). Система HACCP уже продемонструвала свою ефективність для запобігання випадковому зараженню харчових продуктів.

Проте для виявлення або…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ