Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
28.08.2023
Ідентифікація небезпек і оцінка ризиків у системах менеджменту
Олександр Лисенко,
провідний викладач Міжнародного реєстру незалежних аудиторів (IRCA), провідний експерт, провідний аудитор НААУ

Ідентифікація небезпек

Завдання менеджменту професійної безпеки та здоров’я полягає в управлінні діяльністю, продукцією та послугами з метою усунення неприйнятних ризиків або зниження їх до прийнятного рівня. Першим етапом у цьому процесі є ідентифікація небезпек — джерел чи ситуацій, які можуть спричинити погіршення здоров’я, завдати збитків власності, шкоди навколишньому середовищу робочого місця, або комбінації всього цього.

 

Ідентифікація небезпек має враховувати:

  • звичайний і аварійний режими роботи;
  • діяльність усіх осіб, які мають доступ до робочих місць (у тому числі підрядників та…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ