Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
28.08.2023
Практика застосування 5S: яких помилок варто уникати при впровадженні системи
Віталій Цопа,
д. т. н., професор МІМ-Київ, консультант, викладач, аудитор

Система 5S — організація та раціоналізація робочого простору, один з інструментів ощадливого виробництва, який було запроваджено в післявоєнній Японії, коли кожен працівник підприємства, від прибиральниці до директора, мав здійснювати 5 кроків.

Основними завданнями системи 5S є поліпшення умов праці, рівня техніки безпеки, чистоти, ергономіки робочого простору, підвищення рівня залученості персоналу в процес удосконалення робочого простору, підвищення якості продукції та продуктивності праці, пошук і скорочення всіх видів втрат, пов'язаних з організацією робочого простору.

Розглянемо більш…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ