Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
28.08.2023
Контроль якості внутрішнього аудиту системи управління
Людмила Аксьонова,
кандидат технічних наук, консультант із систем управління

З метою забезпечення якості внутрішнього аудиту, який застосовують для будь-якої системи управління (управління якістю, управління безпекою продукції тощо), необхідно здійснювати попередній, поточний і зовнішній контроль. Розглянемо послідовно усі зазначені види контролю якості аудиту.

Критерієм якості внутрішнього аудиту є, насамперед, виконання аудиторами нормативних вимог, встановлених у документованій процедурі на цей процес. Для цього необхідно забезпечити високу компетентність внутрішніх аудиторів, їх незалежність і…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ