Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
27.09.2021
Проведення внутрішнього аудиту системи управління на підприємстві: необхідний інструментарій аудитора
Людмила Аксьонова,
кандидат технічних наук, консультант із систем управління

Згідно із загальним визначенням, внутрішній аудит системи управління – це систематичний незалежний процес отримання об'єктивних доказів, які порівнюють з критеріями аудиту з метою встановлення ступеня їх виконання, та об'єктивний аналіз отриманих даних для формування висновків аудиту.

Стандарти ISO на системи управління вимагають наявності задокументованої процедури внутрішнього аудиту, в якій повинні бути визначені методи його здійснення, а також робочі інструменти аудитора. Так, наприклад, для проведення аудиту використовують наступні методи отримання його доказів:

  • опитування персоналу;…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ