Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім
01.07.2022

Таблиця аналізу небезпек

 

Етап (операція) (за блок-схемою)

Небезпека

Причина появи небезпеки

Прийнятний рівень небезпеки у кінцевому продукті

Оцінка небезпек

Ймовірність реалізації небезпеки

Тяжкість наслідків

Результат оцінки ризику (чи є потреба у керуванні)

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ