Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
30.06.2022

 

 

АКТ

бракеражу продуктів харчування

від «__» _______ 20__р.   № 35

м. Київ

 

 

Складено комісією з бракеражу продуктів харчування і продовольчої сировини у складі:

Голова комісії            посада, власне ім’я, ПРІЗВИЩЕ

Члени комісії:            посада, власне ім’я, ПРІЗВИЩЕ

                                    посада, власне ім’я, ПРІЗВИЩЕ

Присутні: експедитор бази-постачальника            власне ім’я, ПРІЗВИЩЕ;

08.03.2022 комісія приймала продукти харчування і продовольчої сировини згідно з накладною № 8 від 08.03.2022.

У результаті проведеного заходу комісія встановила, що картопля не відповідає встановленим вимогам щодо якості та…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ