Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім
Зразок заповнення
28.06.2022

Журнал миття обладнання (кавомашина)

 

Дата

Час обробляння

Обладнання

Найменування миючого засобу

Концентрація %

Ополіскування

 

П.І.Б., підпис мийника

 

Оцінка і підпис особи, яка контролює

 

дд.мм.гг

07:30

Кавомашина №1

Золушка +

1:3

так

ПІБ

Підпис

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ