Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім
23.06.2022

План управління небезпечними чинниками

 

Етап процесу

Суттєвий небезпечний чинник, яким управляють

Критичні межі ККТ / Критерій дії

Моніторинг

Коригування та коригувальні дії / Записи /протоколи/ відповідальні

Оцінювання результатів моніторингу / Записи /протоколи/ відповідаль-ні

Що?

Як?

Періодич-ність?

Хто?

Записи з

моніторингу

Застосовні методи калібрування / Еквівалентні методи для верифікації достовірних вимірювань або спостережень

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Розроблено:

Посада П.І.Б.

Дата:

Затверджено:

Група НАССР

Протокол групи НАССР № від (дата)

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ