Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім
17.06.2022

Ідентифікація небезпечних чинників

 

 

 

№ з/п

 

Етап технологічного процесу

 

 

Небезпечний чинник

Вид небезпечного чинника

Рівень ризику

Дерево рішень

Заходи контролю

Коментарі

Біологічні

Хімічні

Фізичні

Імовірність

Серйозність

Висновок

П1

П1a

П2

П3

П4

ККТ