Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
15.06.2022

План внутрішнього аудиту

 

Перевіряють:

1. Підрозділи 

_________________________________________________________________________

2. Процеси/ види діяльності

_________________________________________________________________________

3. Документи СЯ

_________________________________________________________________________

пункт стандарту (критерій аудиту) наприклад ISO 9001

_________________________________________________________________________

Строки проведення внутрішнього аудиту

_________________________________________________________________________

ПІБ головного аудитора і аудиторів

__________________…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ