Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
09.05.2022

                                                       НАКАЗ                                                                

від «___»  _____ 20 ___  №

 

«Щодо внесення змін до складу Групи НАССР»

 

На підставі виробничої необхідності та з метою підтримки функціонування системи НАССР

 

НАКАЗУЮ:

  1. Долучити до складу групи НАССР:

Власне ім’я, ПРІЗВИЩЕ – посада

Власне ім’я, ПРІЗВИЩЕ – посада

2. Незалежно від інших обов’язків покласти відповідальність та надати повноваження, що поширюються на:

– прийняття участі у розробленні, впровадженні та підтримці в робочому стані  процесів, необхідних для забезпечення безпечності харчових продуктів;

– надання звітів про функціонування Системи НАССР і необхідності її поліпшення;

–…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ