22.04.2022
Бланк реєстрації результатів відстеження продукції та/або тесту на простежуваність
Дата/№ тесту (01.09.2021) |
Група осіб, яка проводить тест на простежуваність (ПІБ співробітників) |
Вид простежуваності (крок вперед/назад, повна): постачальника (назва); технологічного процесу (назва); замовника (назва) |
Глибина простежуваності: до якого рівня простежуємо (партія, дата, сировина тощо) |
Час початку тесту на простежуваність (дд.мм.рр, год.хв) |
|||
Назва продукції/сировини/компонента/ пакувального матеріалу/технологічного етапу, для якого здійснюється простежуваність (назва) |
Дата виробництва/дата… |
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
20.05.2022
Журнал контролю реагування на скарги
25.02.2022
Інструкція з охорони праці для шеф-кухаря
21.01.2022
Інструкція з охорони праці кухаря-універсала