Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
21.04.2022

 

Протокол відкликання/вилучення продукції

Продукт: Печиво

Об’єм/вага: 14 ящиків по 20 кг кожний

№ партії/код: 11/ 25102021

Вид проблеми: є підозра на потрапляння арахісу до замісу

 

Простежуваність: (рівень дистрибуції) на складі замовника

Роздрібна мережа: ТАК/НІ

Споживач: ТАК/НІ

Сировина: повна  простежуваність від постачальника: ТАК/НІ

Якщо НІ, можна встановити простежуваність до:

Ініціювання (ПІБ., посада): Власне ім’я, прізвище

Дата:26.10.2021

Час початку:9:30

       

 

Ідентификація проблеми і аналіз (позначте відповідний бокс)

Проблема сировини

Проблема матеріалів

Проблема виробництва

Сировина:

Матеріал:…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ