20.01.2022
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ директора _____________
___________ № _______
Інструкція з охорони праці
кухаря гарячого цеху
І. Загальні положення
1.1. Інструкція з охорони праці для кухаря гарячого цеху встановлює вимоги безпеки під час виконання ним посадових обов’язків.
1.2. Інструкція з охорони праці для кухара гарячого цеху розроблена на виконання вимог абзацу другого статті 13 Закону України «Про охорону праці», з урахуванням вимог НПАОП 0.00-6.03-93 «Порядок опрацювання і затвердження роботодавцем нормативних актів з охорони праці, що діють на підприємстві», НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
07.12.2023
Журнал реєстрації температурного режиму
22.06.2023
Протокол верифікації
21.09.2022
План організаційних перетворень
08.09.2022
Перелік заходів керування