ТОВ "КОМПАНІЯ" | АНКЕТУВАННЯ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ |
Форма документа 7.1.6/054 |
|
Редакція 01 | Зм. 1 | ||
Аркуш 1 з 4 |
1. Інформація про компанію |
|
Назва компанії постачальника / дистриб’ютора |
|
Назва компанії виробника |
|
Контактна особа |
|
Адреса |
|
Поштовий індекс |
|
Веб-сайт компанії |
|
Номер телефону / факсу |
|
Електронна адреса |
|
Контактна особа і номер телефону в разі інциденту або відкликання |
|
Найменування постачальника |
Дата заповнення |
|
|
Матеріали, які пропонуються або постачаються ТОВ «Компанія»: |
|
Анкетування постачальника проводиться з метою оцінювання його здатності виконувати договірні зобовʼязання, постачати якісну та безпечну продукцію компанії ТОВ «Компанія» |
Наявність сертифікатів |
|||
№ |
Стандарт |
Орган сертифікації |
Термін дії сертифікату |
1 |
BRC IoP |
|
|
2 |
FSSC 22000 |
|
|
3 |
ISO 9001 |
|
|
4 |
ISO 14001 |
|
|
5 |
ISO 18001 |
|
|
6 |
ISO 22000 |
|
|
7 |
SEDEX |
|
|
8 |
SA8000 |
|
|
9 |
BSCI |
|
|
|
Інший: |
|
|
|
|
Так |
Ні |
Чи виконується дослідження міграції речовин на готову продукцію? |
|
|
|
Запитання щодо належної виробничої та гігієнічної практики |
Так |
Ні |
1 |
Компанія додатково виготовляє пакувальні матеріали / продукцію, яка НЕ призначена для контакту з харчовими продуктами? |
|
|
|
Якщо ТАК, тоді як відбувається розділення виробничих ліній / відокремлення продукції, призначеної для контакту з харчовими продуктами та не призначеної для контакту з харчовими продуктами. |
|
|
2 |
Компанія використовує у виробництві пакувальних матеріалів вторинну сировину? |
|
|
|
Якщо ТАК, то яку? |
|
|
3 |
В компанії проводиться верифікація (перевірка) системи прослідковуваності? |
|
|
4 |
Чи проводиться верифікація системи відкликання? |
|
|
5 |
Компанія використовує у виробничій діяльності металодетектор? |
|
|
6 |
Компанія використовує у виробничій діяльності рентген детектор |
|
|
7 |
Чи визначено ККТ (критичні контрольні точки) в процесі виробництва? |
|
|
|
Якщо ТАК, то які саме? Вкажіть критичні межі |
|
|
8 |
Чи визначено ОПП (операційні програми передумови) в процесі виробництва? |
|
|
|
Якщо ТАК, то які саме? Вкажіть критерії приймання |
|
|
9 |
Чи використовується деревина у виробничих приміщеннях (наприклад дерев'яні піддони)? |
|
|
10 |
У компанії впроваджена процедура контролю потрапляння сторонніх предметів (скло, пластик, метал і дерев'яні елементи) у готовий продукт? |
|
|
11 |
Мастильні матеріали, які використовуються у виробництві, призначені для харчової галузі? |
|
|
12 |
В компанії проводиться вибір та оцінка постачальників? |
|
|
13 |
Компанія має погоджені специфікації на всю сировину / матеріали які використовується в процесі виробництва? |
|
|
14 |
У компанії розроблена система управління невідповідними продуктами? |
|
|
15 |
Чи компанія займається розглядом рекламацій / скарг? Чи реєструються ці скарги? |
|
|
16 |
Чи має компанія відокремлене зберігання сировини, готової продукції та відходів? |
|
|
17 |
Чи проводиться контроль за шкідниками (гризуни, комахи…)? |
|
|
18 |
Чи проводиться навчання персоналу належної виробничої / гігієнічної практики? |
|
|
19 |
Чи використовується захисний / санітарний одяг персоналом у виробничих приміщеннях? |
|
|
20 |
Чи дозволено використовувати ювелірні вироби у виробничих приміщеннях? |
|
|
21 |
Чи у компанії облаштована їдальня для персоналу? |
|
|
22 |
Чи дозволено приносити та вживати їжу у виробничих приміщеннях? |
|
|
23 |
Чи дозволено приносити особисті речі у виробничих приміщеннях? |
|
|
24 |
Чи відбувається контроль за станом здоров’я та дотримання правил гігієни персоналом? |
|
|
25 |
Чи контролюється доступ на територію заводу? |
|
|
26 |
Чи встановлені правила для відвідувачів? |
|
|
27 |
Чи у компанії розроблені правила поведінки у випадку інцидентів та / або кризових ситуацій? |
|
|
28 |
У компанії є власна внутрішня лабораторія? |
|
|
|
Якщо ТАК, то які аналізи проводяться? |
|
|
29 |
Чи проводиться мікробіологічний аналіз готової продукції? |
|
|
30 |
Чи беруться змиви з виробничих поверхонь? |
|
|
ДЕКЛАРУЮ:
- що ця форма була заповнена уважно, зміст відповідає дійсності;
- що будемо інформувати ТОВ «КОМПАНІЯ» про будь-які зміни (процес, продукт, походження сировини), які можуть викликати значні зміни в якісних і гігієнічних характеристик продуктів, що поставляються ТОВ «КОМПАНІЯ»;
- що ми даємо згоду на проведення аудиту в нашому виробничому підприємстві працівниками ТОВ «КОМПАНІЯ» або іншими призначеними особами.
. .
(посада) (підпис і печатка) (ПІБ)
«___» _____________ 20__ р.