Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
18.04.2022

 

ТОВ "КОМПАНІЯ" АНКЕТУВАННЯ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ

Форма документа

7.1.6/054

Редакція 01 Зм. 1
Аркуш 1 з 4

 

 

1.         Інформація про компанію

Назва компанії постачальника / дистриб’ютора

 

Назва компанії виробника

 

Контактна особа

 

Адреса

 

Поштовий індекс

 

Веб-сайт компанії

 

Номер телефону / факсу

 

Електронна адреса

 

Контактна особа і номер телефону в разі інциденту або відкликання

 

Найменування постачальника

 Дата заповнення

 

 

 

Матеріали, які пропонуються або постачаються ТОВ «Компанія»:

 

 

Анкетування постачальника проводиться з метою оцінювання його здатності виконувати договірні зобовʼязання, постачати якісну та безпечну продукцію компанії ТОВ «Компанія»

 

Наявність сертифікатів

Стандарт

Орган сертифікації

Термін дії сертифікату

1

BRC IoP

 

 

2

FSSC 22000

 

 

3

ISO 9001

 

 

4

ISO 14001

 

 

5

ISO 18001

 

 

6

ISO 22000

 

 

7

SEDEX

 

 

8

SA8000

 

 

9

BSCI

 

 

 

Інший:

 

 

 

 

    1. Копії документів, які слід відправити разом з анкетою:
      1. Копії сертифікатів на системи управління;
      2. Копії нормативних документів, згідно з якими виготовляється продукція (ДСТУ, ТУ та ін.)
      3. Підписані специфікації продукту;
      4. Протокол випробувань міграції шкідливих речовин / Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи / Протокол безпечності
        Протокол випробувань міграції токсичних елементів та / або Декларацію відповідності, розроблену на основі додатка IV Регламенту № 10/2011 Європейської Комісії Про пластикові матеріали та вироби, призначені для контакту з продуктами харчування та Регламент (ЄС) № 1935/2004 від 27 жовтня 2004 р. Про матеріали та вироби, призначені для контакту з продуктами харчування

 

 

 

 

Так

Ні

Чи виконується дослідження міграції речовин на готову продукцію?

 

 

 

 

 

 

Запитання щодо належної виробничої та гігієнічної  практики

Так

Ні

1

Компанія додатково виготовляє пакувальні матеріали / продукцію, яка НЕ призначена для контакту з харчовими продуктами?

 

 

 

Якщо ТАК, тоді як відбувається розділення виробничих ліній / відокремлення продукції, призначеної для контакту з харчовими продуктами та не призначеної для контакту з харчовими продуктами.

 

2

Компанія використовує у виробництві пакувальних матеріалів  вторинну сировину?

 

 

 

Якщо ТАК, то яку?

 

3

В компанії проводиться верифікація (перевірка) системи прослідковуваності?

 

 

4

Чи проводиться верифікація системи відкликання?

 

 

5

Компанія використовує у виробничій діяльності металодетектор?

 

 

6

Компанія використовує у виробничій діяльності рентген детектор

 

 

7

Чи визначено ККТ (критичні контрольні точки) в процесі виробництва?

 

 

 

Якщо ТАК, то які саме? Вкажіть критичні межі

 

8

Чи визначено ОПП (операційні програми передумови) в процесі виробництва?

 

 

 

Якщо ТАК, то які саме? Вкажіть критерії приймання

 

9

Чи використовується  деревина у виробничих приміщеннях (наприклад дерев'яні піддони)?

 

 

10

У компанії впроваджена процедура контролю потрапляння сторонніх предметів (скло, пластик, метал і дерев'яні елементи) у готовий продукт?

 

 

11

Мастильні матеріали, які використовуються у виробництві, призначені для харчової галузі?

 

 

12

В компанії проводиться вибір та оцінка постачальників?

 

 

13

Компанія має погоджені специфікації на всю сировину / матеріали які використовується в процесі виробництва?

 

 

14

У компанії розроблена система управління невідповідними продуктами?

 

 

15

Чи компанія займається розглядом рекламацій / скарг? Чи реєструються ці скарги?

 

 

16

Чи має компанія відокремлене зберігання сировини, готової продукції та відходів?

 

 

17

Чи проводиться контроль за шкідниками (гризуни, комахи…)?

 

 

18

Чи проводиться  навчання персоналу належної виробничої / гігієнічної  практики?

 

 

19

Чи використовується захисний / санітарний одяг персоналом у виробничих приміщеннях?

 

 

20

Чи дозволено використовувати ювелірні вироби у виробничих приміщеннях?

 

 

21

Чи у компанії облаштована їдальня для персоналу?

 

 

22

Чи дозволено приносити та вживати їжу у виробничих приміщеннях?

 

 

23

Чи дозволено приносити особисті речі у виробничих приміщеннях?

 

 

24

Чи відбувається контроль за станом здоров’я та дотримання правил гігієни персоналом?

 

 

25

Чи контролюється доступ на територію заводу?

 

 

26

Чи встановлені правила для відвідувачів?

 

 

27

Чи у компанії розроблені правила поведінки у випадку інцидентів та / або  кризових ситуацій?

 

 

28

У компанії є власна внутрішня лабораторія?

 

 

 

Якщо ТАК, то які аналізи проводяться?

 

29

Чи проводиться мікробіологічний аналіз готової продукції?

 

 

30

Чи беруться змиви з виробничих поверхонь?

 

 


ДЕКЛАРУЮ:

  • що ця форма була заповнена уважно, зміст відповідає дійсності;
  • що будемо інформувати ТОВ «КОМПАНІЯ» про будь-які зміни (процес, продукт, походження сировини), які можуть викликати значні зміни в якісних і гігієнічних характеристик продуктів, що поставляються ТОВ «КОМПАНІЯ»;  
  • що ми даємо згоду на проведення аудиту в нашому виробничому підприємстві працівниками ТОВ «КОМПАНІЯ» або іншими призначеними особами.

 

                                        .                                                                                                                                                                                                                                                               .

              (посада)                                                    (підпис і печатка)                                                         (ПІБ)     

«___» _____________ 20__ р.