Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
11.10.2021
ТОВ "Компанія" Анкетування постачальників сировини/інгредієнтів

Форма документа

FDHF/05/SF/01

Редакція 01 Зм. 1
Аркуш 1 з 4

 

Найменування постачальника Дата заповнення
   

 

 

1.         Інформація про компанію

Адреса

 

Контактна особа

 

Телефонний номер

 

Електронна адреса

 

Контактна особа і номер телефону в разі інциденту або відкликання

 

Найменування постачальника

 Дата заповнення

 

 

 

    1. Копії документів, які слід відправити разом з анкетою:
      1. Копії сертифікатів (за наявності);
      2. Підписані специфікації продукту (за наявності);
      3. Копію рішення про державну реєстрацію потужності виробництва або експлуатаційного дозволу.
      4. Протокол…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ