Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім
Зразок заповнення
24.09.2021

Журнал реєстрації невідповідностей

Про-токо-лу

Дата

Невідповідність

Категорія невідповідності

Причина виникнення невідповідності

Корекція

 

Коригувальні

дії

Термін   викона-ння

Відповідальний за викона-ння

Результативність вико-наних коригу-вальних дій

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

№1

05.05.2021

Умови зберігання продукції не відповідають вимогам, встановленим у технічних умовах (температура холодильного зберігання, захисні покриття)

суттєва

Старший комірник складу готової продукції немає відповідної кваліфікаці

Старшому комірнику забезпечити необхідні умови зберігання продукції

Провести навчання та атестацію старшого комірника…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ