Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
16.08.2021

Можливі ризики для організації складської діяльності

 

Процеси/етапи процесів

Оцінювання потенційних ризиків

Опис ризику

Можливі наслідки

Вірогід-ність

Наслідки

Рівень ризику

1

2

3

4

5

6

7

Організація діяльності

Робота із замовниками

Зменшення кількості заявок/договорів щодо надання послуг

Погіршення фінансового стану підприємства

 

 

 

Організація діяльності

Зміни законодавства

Неможливість вчасно виконати зобов’язання перед замовниками

 

 

 

Неможливість проводити основну діяльність

 

 

 

Функціонування СУЯ

Функціонування СУЯ

Недотримання вимог процедури та робочих інструкцій

Погіршення якості наданих послуг

 

 

 …

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ