Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім
Зразок заповнення
16.08.2021

Можливі ризики для організації складської діяльності

 

Процеси/етапи процесів

Оцінювання потенційних ризиків

Опис ризику

Можливі наслідки

Вірогід-ність

Наслідки

Рівень ризику

1

2

3

4

5

6

7

Організація діяльності

Робота із замовниками

Зменшення кількості заявок/договорів щодо надання послуг

Погіршення фінансового стану підприємства

 

 

 

Організація діяльності

Зміни законодавства

Неможливість вчасно виконати зобов’язання перед замовниками

 

 

 

Неможливість проводити основну діяльність

 

 

 

Функціонування СУЯ

Функціонування СУЯ

Недотримання вимог процедури та робочих інструкцій

Погіршення якості наданих послуг

 

 

 …

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ