Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
08.06.2022

Журнал візуального контролю санітарного стану обладнання перед початком технологічного процесу

№ п/п

Дата огляду

Візуальне оцінювання санітарного стану об’єкта (відділення, виробнича дільниця, обладнання)

Дата оброблення /Відповідальний за оброблення, ПІБ

Коригування / Коригувальні дії

Термін виконання / Відповідальні за виконання, посада, ПІБ

Відмітка про виконання/ Дата та час виконання

Відповідальний, посада,

ПІБ,

підпис

Найменування об’єкта

Оцінка санітарного стану

1

2

3

4

5

6

7

8

9

1.

04.06.2021

Цех виробництва печива з начинками, лінія №3

Незадовільно, на транспортері наявні…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ