Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
20.07.2021

Журнал приймання/передавання зміни

Дата / час

Цех / Дільниця

1. Інформація про стан виробничого приміщення, обладнання на початку зміни

2. Зауваження щодо роботи обладнання протягом зміни.

3. Виконані коригування

4. Пропозиції для розробки коригувальних дій

Посада, ПІБ особи, що зробила запис

Підпис

1

2

3

4

5

04.06.2021 /11:00

Цех виробництва печива з начинками

Обсипання штукатурки зі стелі на лінією №3 (50*20 см) до початку її запуску.

11:40 - проведено очистку обладнання та прибирання підлоги. 12:00 - запуск лінії.

Стеля потребує ремонту.

Начальник цеху Іваненко І.І.

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ