Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
18.06.2021

План дій для формування культури безпечності харчових продуктів
 

Елементи культури

Рейтинг

Мета на наступний рік

Заплановані дії

Відповідальний

Запланована дата

Моніторинг

Опишіть всі елементи, які здобули жовтий і червоний рейтинг

 

 

Опишіть всі дії, які необхідно впровадив для покращення культури

 

 

Опишіть періодичність моніторингу, що і де можна перевірити

Працівники не чітко знають свої обов’язки й не цілком розуміють свою відповідальність, пов’язану з безпечністю харчових продуктів

3

Працівники знають і розуміють свої обов’язки, пройшли навчання з безпечності харчових продуктів

Переглянути…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ