Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім
Зразок заповнення
18.06.2021

План дій для формування культури безпечності харчових продуктів
 

Елементи культури

Рейтинг

Мета на наступний рік

Заплановані дії

Відповідальний

Запланована дата

Моніторинг

Опишіть всі елементи, які здобули жовтий і червоний рейтинг

 

 

Опишіть всі дії, які необхідно впровадив для покращення культури

 

 

Опишіть періодичність моніторингу, що і де можна перевірити

Працівники не чітко знають свої обов’язки й не цілком розуміють свою відповідальність, пов’язану з безпечністю харчових продуктів

3

Працівники знають і розуміють свої обов’язки, пройшли навчання з безпечності харчових продуктів

Переглянути…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ