Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
17.06.2021

Журнал приймання вхідної продукції

Дата і час постачання

Найменування продукції

Постачальник

Номер автотранспорту

Кількість вхідної продукції

Номер та назва документа, що підтверджує безпеку прийнятого продукту

Результати оцінки вхідної продукції

Кінцевий строк придатності

ПІБ відповідального за приймання

Внутрішній номер (присвоюється автоматично)

Примітка

Стан тари

Температура продукту (за необхідності)

Наявність слідів забруднення

Медична картка та санітарний одяг водія

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

07.05.2021

Цукор

Контрагент № 7 ТОВ «Солодкий світ»

ВВ 1237 ВВ

4 т

Сертифікат від 04.06.2019

Так

-

Ні

Так

03.06.2022

ПІБ