Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
20.12.2023

Протокол валідації

Мета валідації

Запуск нової лінії пакування

Дати проведення валідації

05.03.2023 – 20.03.2023

Підрозділ

Цех пакування готової продукції

Технологічний процес, на якому плануються зміни

Спаковування готової продукції

Назва обладнання

Лінія пакування напоїв в РЕТ-пляшку (об’єм 0,5 л – 2,0 л)

Проєктна група валідації

  • Омельченко Л. – менеджер з якості;
  • Труц П. – мікробіолог;
  • Савенко Ю. – інженер-хімік;
  • Терекенко О. – технолог цеху пакування;
  • Волин І. – головний інженер;
  • Молієнко В. – інженер-механік;
  • Линец Р. – інженер-електрик;
  • Крист О. – інженер-метролог;
  • Линц С. – інженер КВПіА;
  • Швец Л. – інженер…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ