Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім
Зразок заповнення
24.05.2021

                                                      Протокол валідації

 

Кафе «Лелека»

 

 

ПІБ, посада

Підпис

Дата

 

Затвердив

Директор Журавель К.О.

 

 

Редакція

2021

Розробив

 

 

 

Сторінка 1 із 1

Назва документа

Протокол про валідацію процедури

Прибирання підлоги

 

Питання

Так

Ні

Примітки

Чи точно відображений технологічний процес в описаній процедурі?

 

 

 

Чи правильно та послідовно відображені всі етапи технологічного процесу в процедурі?

 

 

 

Чи персонал, що проводить цю процедуру, добре її знає?

 

 

 

Чи передбачено ведення відповідних чек-листів?

 

 

 

Чи передбачено процедури моніторингу?

 

 

Візуальний моніторинг

 

 

 

 

 

Висновок: Процедуру валідовано…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ