17.08.2021
Журнал термічного оброблення м’ясної продукції/напівфабрикатів
№ камери |
Вид продукції (оболонка) |
Дата |
Вид обробки |
Час завантаження |
Термін обробки, хв |
Час вивантаження |
Температура в камері при завантаженні °С |
Температура в продукції, °С |
Температура в продукції при вивантаженні, °С |
Кількість рам |
П.І.Б.апаратника термічної обробки |
Підпис |
Лабораторний контроль / ПІБ лаборанта |
1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№ 3 |
Сосиски молочні, штучна оболонка, діаметр оболонки – 25 мм |
04.04.2021 |
Обсма-ження |
13:40 |
30 |
_ |
45,0 |
_ |
_ |
2 |
Сидоренко С.О. |
|
Масова частка вологи 68% / Любченко І.П. |
Варка |
_ |
30 |
_ |
78,0 |
72,0 |
_ |
|||||||
Охоло-дження |
_ |
20 |
15:00 |
_ |
11,0 |
11,0 |
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
19.03.2024
Протокол нагляду за шкідниками
07.03.2024
Графік технічного обслуговування обладнання
27.02.2024
Записи щодо проведеного прибирання
13.02.2024
Графік миття та дезінфекції