Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
17.08.2021

Журнал термічного оброблення м’ясної продукції/напівфабрикатів

 

№  камери

Вид продукції (оболонка)

Дата

Вид обробки

Час завантаження

Термін обробки, хв

Час вивантаження

Температура в камері при завантаженні °С

Температура в продукції, °С

Температура в продукції при вивантаженні, °С

Кількість рам

П.І.Б.апаратника термічної обробки

Підпис

Лабораторний контроль / ПІБ лаборанта

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

№ 3

Сосиски молочні, штучна оболонка, діаметр оболонки – 25 мм

04.04.2021

Обсма-ження

13:40

30

_

45,0

_

_

2

Сидоренко С.О.

 

Масова частка вологи 68% / Любченко І.П.

Варка

_

30

_

78,0

72,0

_

Охоло-дження

_

20

15:00

_

11,0

11,0

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ