Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
05.08.2021

Журнал контролю за мікрокліматом виробничих приміщень та холодильників

 

Дата

Технологічний цех

Складське приміщення для пакувальних матеріалів

Холодильна

камера

Морозильна

камера

Камера зберігання готової продукції

Відповідальна особа

t, °С

W, %

t, °С

W, %

t, °С в

камері

W, %

t, °С продукції

t, °С в камері

W, %

t, °С продукції

t, °С в камері

W, %

t, °С продукції

ПІБ

Підпис

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

04.04.2021

10,0

85,0

+15,0

75,0

–2,0

85,0

+3,0

–25,0

90,0

–8,0

+4,0

90,0

+4,0

Тетерев І.П.