Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
24.05.2021

Журнал дезінфекційних заходів

 

 

 

Дата та час проведення дезінфекції

Транспортний засіб

(марка, номер)

Обробка

Найменування засобу, концентрація

ПІБ особи, відповідальної

за проведення дезінфекційних робіт

Підпис

1

10.03.2021

10:30

ГАЗ-3302

АА1234ББ

Зрошення всіх поверхонь

«Хмаринка»

Петренко Т.П.

Підпис

2

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

...

 

 

 

 

 

 

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ