Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
15.04.2021

АНКЕТА

виявлення прихованих знань

 

Із метою оцінювання ризику та попередження втрати специфічних знань пропонуємо Вам заповнити анкету.

Підрозділ _______________________. Посада ______________________________. ПІБ__________________________________________________________________.

  1. На Ваш погляд, яким відсотком незадокументованих, прихованих знань (тобто знань, що тільки «в голові») від загального обсягу знань, необхідних для професійної діяльності, Ви володієте (підкресліть відповідне):

%

 

 

 

бали

 

 

 

 

2. Чи траплялися випадки, коли працівники вашого…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ