Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
15.04.2021

Відомості
про стан матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання, наявність персоналу із зазначенням його освітнього і кваліфікаційного рівня

 

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками
   (найменування органу ліцензування)

 

«_24__» _______12_____ 2020 року

 

1. Загальні відомості про суб’єкта господарювання: повне найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця

 Товариство з обмеженою відповідальністю «ФАРМСЕРВІС-ЮКРЕЙН»

Ідентифікаційний код юридичної особи/реєстраційний…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ