Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
15.04.2021

План проведення аудиту

Підрозділ/процес, що підлягає аудиту

Термін проведення (місяць року)

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

1.

Відділ кадрів

 

 

Х

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цілі аудиту

Зауваження/невідповідності попередніх аудитів

Результати (за наявності) перевірок

Суттєві ризики

1.

Підтвердити дотримання вимог щодо забезпечення та підвищення компетентності персоналу

  1. Не в усіх посадових інструкціях містилися вимоги до компетентності.
  2. План підвищення кваліфікації за 20__ рік виконано не в повному обсязі.
  3. …..

Відсутні

Недостатня компетентність персоналу

 

Необхідна документована інформація

Необхідні ресурси

Необхідні терміни для…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ