Як фіксувати інформацію на підприємстві про заплановані лабораторні випробування продукції за показниками безпечності (токсичні елементи, радіонукліди тощо): у програмі контролю за безпечністю харчових продуктів (якщо розроблена така програма) чи просто складати графік лабораторного контролю для окремих груп продуктів?
На запитання відповідає
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)
На підприємстві обов’язково має бути задокументований процес проведення лабораторних досліджень продукції за показниками безпечності. Тобто самого лише графіка може бути недостатньо.
На основі останнього документа (можливо, ним буде програма контролю) можна скласти графік проведення…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу