Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Як фіксувати інформацію на підприємстві про заплановані лабораторні випробування продукції за показниками безпечності (токсичні елементи, радіонукліди тощо): у програмі контролю за безпечністю харчових продуктів (якщо розроблена така програма) чи просто складати графік лабораторного контролю для окремих груп продуктів?

На запитання відповідає
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)

На підприємстві обов’язково має бути задокументований процес проведення лабораторних досліджень продукції за показниками безпечності. Тобто самого лише графіка може бути недостатньо.

На основі останнього документа (можливо, ним буде програма контролю) можна скласти графік проведення…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ