Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи однаковий порядок дій під час невідповідності, виявленої у процесі внутрішнього аудиту, та невідповідності, виявленої під час виконання техпроцесу?

На запитання відповідає
Людмила Аксьонова,
кандидат технічних наук, консультант із систем управління

Існують два основних види контролю в системі управління якістю (далі – СУЯ) будь якої організації: внутрішній аудит (або контроль якості системи управління) та технічний контроль якості продукції, яку виготовляють у цій організації.

Різні види контролю передбачають різні види невідповідностей.…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ