Згідно з п. 5.3 наказу № 590 персонал підприємства має бути поінформований у письмовому вигляді про його обов’язки, відповідальність та повноваження. Якою має бути форма цього повідомлення? Чи замінює її посадова інструкція?
На запитання відповідає
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)
Посадова інструкція повністю перекриває питання про обов'язки, відповідальність і повноваження. І кожен співробітник під підпис ознайомлюється з нею. Що стосується вимог стосовно безпеки харчової продукції, то це можуть бути протоколи навчання, листи ознайомлення з документом тощо.
Зразок…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу