Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Згідно з п. 5.3 наказу № 590 персонал підприємства має бути поінформований у письмовому вигляді про його обов’язки, відповідальність та повноваження. Якою має бути форма цього повідомлення? Чи замінює її посадова інструкція?

На запитання відповідає
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)

Посадова інструкція повністю перекриває питання про обов'язки, відповідальність і повноваження. І кожен співробітник під підпис ознайомлюється з нею. Що стосується вимог стосовно безпеки харчової продукції, то це можуть бути протоколи навчання, листи ознайомлення з документом тощо.

Зразок…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ