Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Маємо виробництво сухих харчових концентратів (виробничі та складські приміщення з регульованою вологістю не більше 60%), прибирання — сухе. Чи доцільним буде використання для стін гіпсокартону, покритого фарбою?

На запитання відповідає
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)

Відповідно до статті 42 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» гігієнічні вимоги до приміщень, де обробляються або переробляються харчові продукти, мають відповідати таким вимогам: для стін і підлоги приміщень використовуються непроникаючі,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ