Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім

Чи має право підприємство харчової промисловості самостійно здійснювати дератизацію на своєму виробництві? Як саме та які необхідно мати документи, щоб утилізувати мишей, виловлених чи отруєних на території підприємства?

На запитання відповідає
Борис Кобаль,
директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини

Заходи щодо знищення у середовищі життєдіяльності людини гризунів є дератизацією та відповідно до ст. 1 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» належать до дезінфекційних заходів. Статтею 33 вказаного закону передбачено, що Порядок проведення профілактичних, поточних і заключних…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ