Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи має право підприємство харчової промисловості самостійно здійснювати дератизацію на своєму виробництві? Як саме та які необхідно мати документи, щоб утилізувати мишей, виловлених чи отруєних на території підприємства?

На запитання відповідає
Борис Кобаль,
директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини

Заходи щодо знищення у середовищі життєдіяльності людини гризунів є дератизацією та відповідно до ст. 1 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» належать до дезінфекційних заходів. Статтею 33 вказаного закону передбачено, що Порядок проведення профілактичних, поточних і заключних…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ