Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім

Станом на сьогодні підприємство не працює (але планує запускатися надалі). Наразі не проводяться верифікації, внутрішні аудити, удосконалення системи менеджменту харчової безпечності. Як у перспективі це може позначитися на перевірці Держпродспоживслужбою?

На запитання відповідає
Андрій Гевко,
партнер, адвокат юридичної фірми "Bargen"

Жодного негативного впливу такий вимушений стан справ на перевірку Держпродспоживслужбою не матиме.

Проте, є одна важлива умова – обов’язкова наявність офіційного документа, що підтверджує ситуацію на вашому підприємстві. Це,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ