Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи є алергеном соєвий лецитин (фосфатидний концентрат, жировий продукт)? Чи належить до винятку, визначеного у п. 1 «повністю рафінованих соєвої олії та жиру», інформація щодо віднесення/виключення? Вона не­однозначна в різних джерелах. Порадьте, як бути та юридично уникнути непорозумінь, на що посилатися, чим аргументувати?

На запитання відповідає
Наталія Пухальська,
консультант з юридичних питань «Асоціації з інтеграції НАССР»

Перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або не переносність, визначено у додатку 1 до Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Довідка

Відповідно до п. 6 Переліку соєві боби та продукти з них належать до…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ